Performance

toon de blokken hulp

Performance

FRST heeft 3 pijlers: performance, personalize en perfection. Onze basis is een enorme passie voor auto’s en motoren. Daarom laten we iedereen graag het ultieme rijplezier ervaren zoals wij dat zelf ook willen. Onder de noemer performance verzorgen we onder andere ECU-upgrades.
FRST is gespecialiseerd in het optimaliseren van motormanagement software voor de perfecte afstelling van benzine- en dieselmotoren op locatie. Een ECU-upgrade (het herschrijven van de software) zorgt niet alleen voor meer vermogen en brandstofbesparing, maar biedt tevens een toename in rijcomfort.

De perfecte afstelling

Wij programmeren de originele computer met verbeterde software, waardoor onder andere componenten als motor, turbo/compressor, injectiesysteem en nokkenasverstelling beter op elkaar worden afgestemd. Deze componenten gaan hierdoor efficiënter samenwerken waardoor de belasting en het verbruik van het voertuig zal afnemen. Het voertuig voelt soepeler en directer aan en de gasreactie en gascontrole verbeterd. Door de afstelling wordt er meer vermogen gerealiseerd. Daarnaast is het ook mogelijk om de hardware van het voertuig aan te passen. Dit kan door een turbo- of uitlaatsysteem te laten plaatsen.

De software

Voor de ontwikkeling van de software hebben wij naast onze eigen engineers, samenwerkingen met de beste ontwikkelaars wereldwijd. Dit resulteert in een groot assortiment en het feit dat we voorloper zijn in de nieuwste technieken. Samen ontwikkelen we de beste software welke in verschillende landen en in verschillende condities worden getest.

Wat kan u verwachten bij het aanpassen van de software? We stellen het voertuig beter af zodat alle componenten zoals o.a. de benzinetoevoer, ontsteking, luchttoevoer, luchtafvoer (turbo) beter op elkaar worden afgestemd.

Wat merkt u hiervan?
• verbeterde gascontrole en gasreactie
• gunstiger brandstofverbruik
• vermindering van overtollig afremmen op de motor
• verbeterd en geoptimaliseerd vermogen
• verwijderde vermogens- en snelheidsbegrenzers
• verhoogd rijplezier en souplesse

De hardware

Naast de softwarematige aanpassingen kunnen wij ook hardware aanpassingen doen. Dit kan verschillende reden hebben, wat deze reden ook is voor Hardware matige aanpassingen maken wij altijd een voorstel op maat. Want afhankelijk van uw wensen kunnen we de prefecte afstelling nog verder perfectioneren.

Wat kan u verwachten bij het aanpassen van de hardware? We monteren nieuwe verbeterde onderdelen op uw voertuig denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuwe uitlaatsysteem, andere turbo’s of airintakes. We maken alleen gebruik van hoogwaardige merken met de hoogste kwaliteit.

Wat merkt u hiervan?
• Grotere toenamen in vermogen
• Ander geluid dynamiek van uw voertuig
• Sportievere uitstraling
• Nog meer rijplezier

Performance

Personalize

Perfection