Personalize

toon de blokken hulp

Personalize

FRST heeft 3 pijlers: performance, personalize en perfection. Onze basis is een enorme passie voor auto’s en motoren. Daarom laten we iedereen graag het ultieme rijplezier ervaren zoals wij dat zelf ook willen. Onder de noemer personalize verzorgen we onder andere velgrandbeschermers en bandencoating voor uw voertuig.

Een voertuig is erg persoonlijk. Ieder heeft een eigen manier om zijn voertuig uniek te laten zijn. Sommige geven hun voertuig een naam. Anderen installeren extra’s voor een unieke beleving. FRST kan u helpen om deze unieke beleving te creëren en uw voertuig te personalizeren.

Subtiele verbeteringen aan uw voertuig en vooral de wielen en velgen geven uw voertuig die extra uitstraling die u zoekt. FRST biedt hiervoor enkele makkelijk te gebruiken en aan te brengen producten voor een beter aanzicht van uw voertuig. Daarbij kijken we niet alleen naar de esthetische verbetering maar ook naar de bescherming van uw voertuig. De FRST velgrandbeschermers zijn speciale kunststof sierranden voor uw lichtmetalen velgen welke bescherming bieden en uw voertuig een sportieve uitstraling geven. Met de FRST Black Pearl bandencoating blijven je banden lang diepzwart van kleur en beschermd tegen uitdroging.

Velgrandbeschermers

Shop

Bandencoating

Shop

Performance

Personalize

Perfection