Black Friday deals

Profiteer nu van black friday deals!

 

Liefhebbers van power en performance komen flink aan hun trekken bij FRST. In aanloop naar Black Friday kon je al profiteren van 10% korting maar van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december is het extra voordelig.

25% korting

Profiteer tot en met zondag 1 december van Black Friday deals. Maak gebruik van de kortingscode BLCKFRDY om te profiteren van 25% korting op het gehele assortiment. Dat betekent dus 25% korting op onze chiptunings, maar ook 25% korting op alle schoonmaak-, onderhouds- en poetsartikelen.

Vul tijdens het uitchecken in onze webshop de kortingscode in om gebruik te maken van onze deals. Uiteraard kun je voor je tuning ook telefonisch of per mail een afspraak maken om te profiteren van de 25% korting.

black friday

De belofte van FRST

FRST (spreek uit als First) laat zien waar onze klanten komen en horen, namelijk op de eerste plaats. Wij staan voor Performance, Personalize en Perfection, wat neerkomt op auto-performance (chiptuning), styling, reiniging en detailing en dit doen wij op het hoogst mogelijke niveau. Dit is mogelijk omdat wij elke klant op maat en – dus persoonlijk – benaderen.

Dankzij onze service, kwalitatief uitstekend producten en onze doorontwikkelde software, is vrijwel alles mogelijk. FRST tunings zijn verkrijgbaar via 50 dealers en via de eigen FRST store.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer info of om te kijken of uw auto geschikt is voor een chipchuning.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *