Kijkt u ook alweer uit naar het voorjaar, wij wel.
Profiteer daarom nu al van deze voorjaars aanbieding bij FRST.
Een chiptuning van € 499,- nu voor € 299,- incl. BTW

Ontdek de ultieme rijervaring met onze geavanceerde auto chiptuning services! Verhoog moeiteloos het vermogen van jouw voertuig, waardoor elke rit een krachtige sensatie wordt. Onze chiptuning optimaliseert niet alleen de prestaties, maar ook de brandstofefficiëntie, waardoor je zuiniger rijdt en kosten bespaart.

Wat moet u doen om van deze actie gebruik te maken of wilt u graag weten wat FRST voor jou auto  kan betekenen.
Vul onderstaand offerte formulier in en u ontvangt vrijblijvend een offerte wat FRST voor uw auto kan betekenen of maak direct een afspraak

Waarom chiptuning en waarom FRST?

Alle door FRST geleverde software wordt ontwikkeld en uitvoerig getest op een vermogensbank (dyno) voordat deze wordt vrijgegeven. Bij FRST is ons doel uw auto beter af te stellen. Wij programmeren de originele computer met verbeterde software, waardoor componenten als motor, turbo/compressor, injectiesysteem en nokkenasverstelling beter op elkaar worden afgestemd. Bij chiptuning worden vaak toleranties overschreden waardoor het vermogen van een auto wordt verhoogd. Door deze overschrijding lever je in op betrouwbaarheid en levensduur, iets wat wij bij FRST absoluut niet willen.

Deskundig

Deskundigheid is erg belangrijk aangezien wij een aanpassing doen in de aansturing van uw motor, door verkeerde aanpassingen kan uw motor ook schade oplopen. FRST staat reeds 15 jaar garant voor professioneel afstellen en werkt uitsluitend met deskundig opgeleid personeel dat iedere aanpassing reeds uitgebreid getest en uitgebalanceerd heeft. 

Voordelen Chiptuning

Door een betere afstelling (chiptuning) is er minder brandstof nodig wat resulteert in een brandstofbesparing tot wel 20%. Hierdoor verdient u de kosten in sommige gevallen al binnen 6 maanden terug. Door de perfecte afstelling wordt uw auto levendiger en reageert sneller op gaspedaal bewegingen. In sommige gevallen is een toename in vermogen van 35% te realiseren. De perfecte afstelling (chiptuning) zorgt niet alleen voor meer vermogen en brandstofbesparing, maar biedt tevens een toename in rijcomfort (driveability). Uw auto is tenslotte meer dan enkel een vervoersmiddel.

Waarom FRST

Er zijn veel aanbieders om uw auto te voorzien van een chiptuning, waarom zou u voor FRST kiezen? Wanneer u voor FRST kiest, kiest u voor een partij met een eigen vestiging maar ook kunt u terecht bij een van onze partners. Deze bedrijven hebben bewust gekozen voor FRST en het FRST-assortiment. Zij kunnen beter dan ons aangeven waarom zij graag samenwerken met FRST?

✔ Altijd op maat voor elke auto
✔ Ruim 15 jaar ervaring
✔ Deskundig en getraind personeel
✔ Software ontwikkeld op de testbank (dyno)
✔ Betrouwbaar bedrijf met een hoog service niveau

×