Wilt u ook de perfecte afstelling?

Anti-lag feature

“Pops & Bangs”, “Exhaust Crackle”, zo is bij de meeste mensen de geweldige sound bekend die men krijgt wanneer brandstof ontploft in de uitlaat bij het loslaten van het gaspedaal. We hebben deze functie ontwikkeld om de turbo op toeren te houden zodra u van de gaspedaal gaat. Op deze manier verhogen we de reactietijd als u terug op het gas wilt gaan.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
I Accept

• Anti-lag feature
Het komt er op neer dat het een anti-lag feature is voor de turbo, maar u kunt er natuurlijk ook altijd uw vrienden mee imponeren! Een anti-lag systeem (ALS) zorgt ervoor dat -na het loslaten van het gaspedaal- het schoepenwiel van de turbo blijft doordraaien en het “probleem” van een traag opspoelende turbo wordt verholpen. Het toepassen van het anti-lag systeem gebeurt in de motorcomputer.

• Motorgeluid
Op de reguliere weg zullen die (milli)seconden winst die u elke keer pakt met gas geven vaak niet de overweging zijn om een anti-lag systeem te laten toepassen. Het veel directer reageren van de motor is daarentegen wel erg fijn. Echter, de voornaamste reden voor het toepassen van antilag zal zijn dat het motorgeluid aanzienlijk verandert op het moment dat het gas losgelaten wordt. Na het loslaten van het gaspedaal zullen er luide knallen (Pops & Bangs) en in sommige gevallen ook steekvlammen uit de uitlaat komen. Zeker in combinatie met een sportuitlaat zijn de steekvlammen eerder regel dan uitzondering.

Tijdens een tuningssessie kunt u ervoor kiezen het anti-lag systeem door ons te laten toepassen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer info of om af te kijken of uw auto geschikt is voor deze pops & bangs optie.

/ Performance

SHOP

/ Personalize

SHOP

/ Perfection

SHOP