Over ons

Uw specialist op het gebied van voertuig performance (anderen noemen het chiptuning, wij vinden het de perfecte afstelling), styling, reiniging en detailing.

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn FRST, deze naam vertaald waar onze klanten staan, namelijk op de eerste plaats. Wij zijn u graag van dienst met de hoogst mogelijk service; dit is mogelijk omdat wij elke klant op maat benaderen. Dankzij onze service, kwalitatief goede producten en ontwikkelde software is vrijwel alles mogelijk voor uw voertuig. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in 3 categorieën: Performance, Personalize en Perfection.

Wat beweegt u?

Ieder mens heeft z’n eigen dynamiek, een gedrevenheid die ons lichter maakt, kracht geeft en optilt uit de massa. Wij brengen u graag in vervoering met een unieke manier van rijden in een voertuig waar geen tweede van is. Een voertuig waarin emotie en technologie met elkaar tot in perfectie zijn versmolten.

Welkom in de wereld van innovatieve en exclusieve mobiliteit!

Een wereld waar u kennis maakt met een bedrijf van uitzonderlijke klasse. Voor ons is uw voertuig meer dan een vervoersmiddel. Pure vervoering, uw voertuig verdient meer… welkom bij FRST.

© FRST B.V. 2019
FRST is een merk van MIXED.Industries B.V.