Partners

toon de blokken hulp

FRST partners

De diensten en producten van FRST zijn verkrijgbaar via de FRST Store en via onze partners. Deze geselecteerde partners zijn verspreid door het hele land. In onderstaand overzicht vindt u onze partners terug. Ons partnernetwerk bestaat uit een zorgvuldig geselecteerde groep vakkundige bedrijven met een goede staat van dienst. Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit van FRST garanderen.

Niet al onze partners bieden het volledige spectrum aan FRST producten en diensten aan. In onderstaand overzicht kunt u aan de iconen zien welk FRST aanbod de desbetreffende partners aanbieden. Daarnaast ziet u meteen wie de dichtstbijzijnde FRST-partner bij u in de buurt is.

Je eigen tunings bedrijf beginnen?

FRST is altijd op zoek naar partners die onze producten en diensten met hetzelfde enthousiasme en kennis aan de consument over kunnen brengen. Onze diensten gaan van self service tot full service. Wij bieden vier pakketten aan zodat er altijd één bij uw wensen aansluit. Bekijk de locaties van de FRST performance partners hieronder en sluit aan!

Word FRST partner