Perfection

toon de blokken hulp

Perfection

FRST heeft 3 pijlers: performance, personalize en perfection. Onze basis is een enorme passie voor auto’s en motoren. Daarom laten we iedereen graag het ultieme rijplezier ervaren zoals wij dat zelf ook willen. Onder de noemer perfection verzorgen we onder andere schoonmaak-, poets-, en onderhoudsartikelen voor uw voertuig.

Uw auto en/of motor heeft flink te lijden door het dagelijks verkeer, weersinvloeden en rondvliegende vogels. Onder andere vogelpoep, pekel en roetaanslag kunnen de laklaag van uw voertuig flink aantasten. Wilt u dit voorkomen dan is het belangrijk om uw auto goed te onderhouden. Met onze Perfection lijn hebben we een volledig assortiment schoonmaak-, poets- en onderhoudsartikelen voor uw voertuig.

Sommigen zien het wassen van de auto en/of motor als een noodzakelijk kwaad, bij FRST zien we het eerder als pure ontspanning. Maar wat je er ook van vindt, voor je voertuig is het alleen maar goed wanneer je deze regelmatig schoonmaakt. Na de winter wil je af van de pekelresten die je lak aantasten. Bovendien houdt een poetsbeurt als je goed aanpakt, je lak in conditie en daar heb je weer profijt van wanneer je de wagen ooit wilt verkopen.

FRST biedt makkelijk te gebruiken producten voor onderhoud van zowel ex- als interieur. Onze producten zijn perfect voor het wassen, reinigen, beschermen en verzorgen en zorgen voor een perfect resultaat. Deze producten hebben we in het FRST schoonmaakplan opgenomen. Het schoonmaakplan bestaat uit drie verschillende poetsbeurt variërend van de wekelijkse wasbeurt tot de zeer grondige reiniging en bescherming.

FRST Schoonmaaklijn

Shop

Ga je zelf aan de slag? Denk dan aan het volgende:

• Gebruik geen spons, maar een microfiber washandschoen. Vuil en zand kunnen zich in een spons ophopen en krassen veroorzaken.
• Ververs regelmatig het water in de emmer; vuil en zand blijven op de bodem aanwezig. Elke keer wanneer je jouw washandschoen in het water doopt, loop je het risico dat je een deel van dit vuil over je auto uitsmeert.
• Was je auto altijd in de lengterichting. Draaiende bewegingen veroorzaken zogenaamde ‘swirls’ in de lak; cirkelvormige krassen die in het volle (zon)licht goed te zien zijn.
• Gebruik je een hogedrukreiniger? Zorg dan wel dat je minimaal 20 centimeter afstand houd tussen de mond van de spuit en de lak van je auto. Dit om de lak niet onnodig te beschadigen. Heb je zelf geen hogedrukspuit, dan kun je daarvoor bij een wasbox terecht.

Schoonmaakplan

Performance

Personalize

Perfection