Personalize

Een voertuig is erg persoonlijk. Ieder heeft een eigen manier om zijn voertuig uniek te laten zijn. Sommige geven hun voertuig een naam. Anderen installeren extra’s voor een unieke beleving. FRST kan u helpen om deze unieke beleving te creëren en uw voertuig te personalizeren.

Subtiele verbeteringen aan uw voertuig en vooral de wielen en velgen geven uw voertuig die extra uitstraling die u zoekt. FRST biedt hiervoor enkele makkelijk te gebruiken en aan te brengen producten voor een beter aanzicht van uw voertuig. Daarbij kijken we niet alleen naar de esthetische verbetering maar ook naar de bescherming van uw voertuig.

FRST Velgrandbeschermers

Velgrand beschadigingen zijn vanaf nu verleden tijd. FRST Velgrandbeschermers zijn speciale kunststof sierranden voor uw lichtmetalen velgen welke bescherming bieden en uw voertuig een sportieve uitstraling geven.

FRST Black Pearl bandencoating

Met Black Pearl blijven je banden lang diepzwart van kleur en beschermd tegen uitdroging. De coating vormt een laag over het rubber van je banden, waardoor de banden langdurig ongevoelig zijn voor verkleuring en uitdroging.

Bekijk al onze producten

© FRST B.V. 2019
FRST is een merk van MIXED.Industries B.V.