Xpel Lakbeschermingsfolie

De glans van een nieuwe auto is onvergetelijk. XPEL Streeft ernaar die glans bij iedere auto voor eeuwig te behouden. Al sinds 1997 lopen ze voorop in de lakbeschermingsmarkt. En met het zelfherstellende vermogen van ULTIMATE PLUSTM brengen ze het niveau van lakbescherming naar een nieuwe hoogte. Omdat wij alleen het beste van het beste willen voor onze klanten werken wij alleen met het beste en dat is Xpel.

Protect everything

De lakbescherming van Xpel is:
– Zelfherstellend, Kleine krassen herstellen vanzelf wanneer de folie wordt verwarmd.
– Vlekbestendig, Nooit meer last van roet, vogelpoep, geplette insecten of luchtvervuiling die de autolak aantasten
– Tien jaar garantie, Uw auto blijft de komende jaren in topconditie met onze langdurige garantie op vergelen en uitdrogen.
– Spiegelglad, Geen waarneembaar verschil tussen de folie en de fabriekslak.

ULTIMATE PLUS

Met uw auto de bossen in om te mountainbiken met vrienden. Of even vol gas even, omdat uw weekend is begonnen na een lange werkweek. Wat uw motivatie ook is om uw auto uit te dagen: zorgen over uw auto moeten u niet in de weg staan. ULTIMATE PLUSTM Lakbeschermingsfolie geeft u zekerheid. Altijd. De onzichtbare en zelfherstellende folie beschermt uw autolak langdurig tegen krassen en vuil.
De geavanceerde ULTIMATE PLUSTM lakbeschermingsfolie zorgt ervoor dat steenslag, vuil, geplette insecten en vogelpoep geen kans maken. Uw auto ziet er altijd als nieuw uit! De folie onderscheidt zich in de markt dankzij de unieke herstellende werking. Kleine krassen verdwijnen vanzelf wanneer de folie wordt opgewarmd, bijvoorbeeld door de zon.

Tien jaar garantie
Door XPEL Gecertificeerd installateurs brengen ULTIMATE PLUSTM naadloos aan met behulp van onze speciale software. Zo ziet u nooit verschil tussen de folie en de fabriekslak. Doordat ULTIMATE PLUSTM extreem duurzaam is, geeft de folie langdurige inslagbescherming. XPEL biedt maar liefst tien jaar garantie tegen verkleuring en het uitdrogen van de folie. Uw auto blijft de komende jaren dus in topconditie!

Gedeeltelijk folie aanbrengen?
U kiest zelf op welke delen van uw auto u de folie wilt laten aanbrengen. Er zijn verschillende opties om uw auto optimaal te beschermen. Bekijk de mogelijkheden van gedeeltelijk folie aanbrengen.

STEALTH

Vrijwel iedere auto glanst. Maar jij wil liever net even iets anders. Met een matte look maak je precies het verschil dat je zoekt. STEALTH SATINTM Lakbeschermingsfolie zorgt ervoor dat jouw auto opvalt tussen alle standaard glimmende auto’s én optimaal is beschermd tegen vuil en krassen.
STEALTHTM SATIN Lakbeschermingsfolie beschermt jouw auto met matte lak óf geeft jouw auto met van oorsprong glanzende lak een professionele, matte look. Eenmaal aangebracht is de folie vrijwel onzichtbaar, wat de indrukwekkende satijnen uitstraling van jouw auto alleen maar versterkt.

Zelfhelende matte lakbeschermingsfolie
De geavanceerde STEALTHTM SATIN Lakbeschermingsfolie beschikt over dezelfde beschermkwaliteiten als ULTIMATE PLUSTM. Ook heeft STEALTHTM de unieke zelfherstellende werking. Kleine krassen verdwijnen vanzelf wanneer de folie wordt opgewarmd, bijvoorbeeld door de zon. En hoewel matte folies over het algemeen moeilijk te onderhouden zijn, is dat niet het geval met STEALTHTM SATIN Lakbeschermingsfolie. Met gemak was je al het vuil van je auto, zonder dat je de folie beschadigt

Gedeeltelijk folie aanbrengen?
Je kiest zelf op welke delen van je auto je folie wilt laten aanbrengen. Er zijn verschillende opties om je auto optimaal te beschermen

×