Mogelijkheden
voor uw auto?

FRST is uw partner in ECU-upgrades

FRST heeft 3 pijlers: performance, personalize en perfection. Onze basis is een enorme passie voor auto’s en motoren. Daarom laten we iedereen graag het ultieme rijplezier ervaren zoals wij dat zelf ook willen. Onder de noemer performance verzorgen we onder andere ECU-upgrades.

Dankzij onze service, kwalitatief goede producten en hoogwaardige kwaliteit software is vrijwel alles mogelijk. De lat ligt hoog omdat we dat zelf niet anders zouden willen. Alleen het beste is goed genoeg. Op het gebied van performance telt ieder detail. Onze focus ligt dan ook op het bieden van de hoogste kwaliteit producten en diensten. Deze producten kunnen we ook voor uw organisatie verzorgen.

IMG_6007

Chiptuning >

Het uitvoeren van ECU-upgrades door het optimaliseren van motormanagement software is onze specialiteit. Dit noemen wij de perfecte afstelling. Daarbij hoort ook het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit hardware om het ultieme rijplezier te ervaren.

Service-Carwrapping-1024x683-1

Service >

Iedere klant heeft eigen wensen om zijn voertuig te personaliseren en aan te laten sluiten bij zijn voorkeuren. FRST helpt hierbij met een aantal bijzondere producten. Wij hebben deze ontwikkeld met een unieke uitstraling die precies past binnen de FRST-stijl.

Aanbod >

Bekijk ons uniek aanbod, alleen de beste auto’s zijn voor ons goed genoeg. Alle auto’s worden met servicebeurt en APK afgeleverd. Ons aanbod bestaat niet uit standaard auto’s elke auto heeft iets unieks. Dit kan zijn uniek gecustomized of juist een bijzonder model. 

ci100033_007-scaled

Store >

In onze store vind u een groot deel van onze diensten. Alle uitlaten. intakes etc. worden op aanvraag besteld dus neem met ons contact op voor actuele prijzen.

×