About

toon de blokken hulp

FRST is partner in ECU-upgrades

FRST heeft 3 pijlers: performance, personalize en perfection. Onze basis is een enorme passie voor auto’s en motoren. Daarom laten we iedereen graag het ultieme rijplezier ervaren zoals wij dat zelf ook willen. Onder de noemer performance verzorgen we onder andere ECU-upgrades.

Dankzij onze service, kwalitatief goede producten en hoogwaardige kwaliteit software is vrijwel alles mogelijk. De lat ligt hoog omdat we dat zelf niet anders zouden willen. Alleen het beste is goed genoeg. Op het gebied van performance telt ieder detail. Onze focus ligt dan ook op het bieden van de hoogste kwaliteit producten en diensten. Deze producten kunnen we ook voor uw organisatie verzorgen.

Performance

Het uitvoeren van ECU-upgrades door het optimaliseren van motormanagement software is onze specialiteit. Dit noemen wij de perfecte afstelling. Daarbij hoort ook het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit hardware om het ultieme rijplezier te ervaren.

Personalize

Iedere klant heeft eigen wensen om zijn voertuig te personaliseren en aan te laten sluiten bij zijn voorkeuren. FRST helpt hierbij met een aantal bijzondere producten. Wij hebben deze ontwikkeld met een unieke uitstraling die precies past binnen de FRST-stijl.

Perfection

Naast efficiëntie en een persoonlijke touch, is onderhoud zeer belangrijk. FRST biedt hiervoor makkelijk te gebruiken producten voor zowel in- als exterieur. Het poetsen zorgt niet alleen voor een esthetische verbetering, maar verlengt ook de levensduur.

Performance

Personalize

Perfection