Onze diensten

Onze diensten

Op deze pagina vindt u de informatie over de producten en diensten die wij aanbieden. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Unknown

Hand wash only

Hand wash only by FRST omdat uw auto een kostbaar bezit is en elk detail telt. Wilt u dat uw auto is perfecte staat blijft maar heeft u zelf geen tijd om dit met zorg erg kennis te doen, laat ons uw auto verzorgen. Wij hebben meer de 15 jaar ervaring in wassen, detailing en product kennis.
FRST_NXTC-8

Detailing / coating

Wanneer je je nieuwe auto in optimale conditie te wil houden of uw gebruikte auto weer als nieuw maken? Dat kan allemaal met een uitgebreide polijst behandelingen en infrarood glas coating beschermen wij uw lak tegen alle weersinvloeden. Uw auto is na deze behandeling mooier als nieuw!

Service-Carwrapping-1024x683-1

Carwrapping

Uw auto een volledig nieuwe identiteit geven? Met het wrappen van uw auto kan dat. Een volledige kleurverandering of alleen toepassen van kleine details. Alles kan! Een Wrap bied tevens bescherming voor de lak. Exact weten wat we voor je auto kunnen betekenen en wat de kosten hiervan zijn? Neem ons contact op.

IMG_6007

Chiptuning

Elke auto is voorzien van massaproductie software. Dit houdt in dat er grote fabricagetoleranties zijn. Elke motor is anders, elke injector is anders, elke turbo is anders. Wij programmeren de originele computer met verbeterde software, waardoor alle componenten beter op elkaar worden afgestemd. Deze componenten gaan hierdoor efficiënter samenwerken waardoor het rendement van de verbrandingsmotor toeneemt, voordelen hiervan zijn meer vermogen en lager verbruik van uw auto. Deze voelt soepeler en directer aan, de gasreactie en gascontrole verbetert.

ci100033_007-scaled

Engine upgrades

Wanneer een chiptuning niet voldoende is in vermogens winst. Zijn er nog veel andere mogelijkheden om het vermogen van je auto te verhogen. Wij leveren bijvoorbeeld air intakes, intercoolers. 

cbk0024_018

Exhaust systems

Vindt je de uitstraling van je auto niet helemaal wat het is? Mag hij wel meer geluid maken? Of gewoon meer vermogen? Wat de reden ook is wij leveren diverse hoogwaardige merken uitlaten zoals Akrapovic, Fi-Exhaust, Milltek, Scorpion, Armytrix en andere bekende merken. Wij kunnen deze producten voor je leveren maar uiteraard ook monteren

Paint protection film

Je lak voorzien van lakbescherming tegen steenslag? Wij zijn gecertificeerd installateur van Xpel. Xpel levert voor gesneden kits precies op maat voor uw auto. De transparante folie met de zogeheten “self healing” functie zorgt ervoor dat lichte krasje op de folie ook vanzelf weer weg gaan. Met deze zelf herstellende folie rijdt u altijd in een nieuwe auto!

Personalize2-1-1024x683-1

Wheels and tires

Een mooie set wielen maakt de auto. Wij leveren diverse merken velgen zoals Vossen, BBS, Novitec, Concaver, HRE en andere grote merken. Naast de velgen leveren we ook de banden en maken gebruik van bekende A-merken zoals Vredestein, Michelin, Pirelli en andere merken.

FRST CAQ5-511-NARDO-08-1024x575

Body parts

Wilt u echt iets bijzonders iets wat andere niet hebben. Dat kan, wij kunnen uw auto dan volledig naar wens aanpassen met een bodykit van verschillende hoogwaardige merken zoals Maxton Design, MTM, Caractere, ABT, Vorsteiner, Novitec en vele andere hoogwaardige merken. Informeer naar de mogelijkheden, levertijden en prijzen.

Window tinting

Uw ruiten liever net een tintje donkerder. Geen probleem u kunt de ruiten tinten in elke gewenste tint. We maken gebruik van hoogwaardige merken voor de raamfolie.

Schade herstel

Helaas gebeurt het ons allemaal wel eens. Schade aan onze auto, hoe voorzichtig en zuinig we ook zijn. Wij nemen deze zorg volledig uithanden regelen de schade met uw verzekering en zorgen dat auto er weer perfect uit ziet zoals u gewend bent van ons.

Wegligging

Lekker met de auto over een dijk strak door de bochten? Wij kunnen uw auto aanpassen met schokbrekers, veren of stabilisator stangen. Om de wegligging nog verder te verbeteren. We leveren hoogwaardige merken zoals Eibach, Bilstein, H&R en nog vele meer.

×