Mogelijkheden
voor uw auto?

Wrapping by FRST

Welkom bij FRST, dé expert in het wrappen van auto’s voor zowel de zakelijke markt als de particuliere sector. Wilt u uw bedrijfswagen een nieuwe, frisse uitstraling geven, of uw persoonlijke voertuig transformeren met een uniek design? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Auto wrappen is een effectieve en efficiënte manier om uw voertuig niet alleen te personaliseren maar ook te beschermen. In deze tekst leggen we uit waarom FRST de ideale keuze is voor uw auto wrap behoeften.

Waarom Kiezen voor Auto Wrappen?

Voertuigwrapping is een innovatieve methode waarbij een dunne laag vinyl over de lak van uw auto wordt aangebracht. Dit heeft meerdere voordelen:

Bescherming:
Vinyl wraps beschermen de onderliggende lak tegen krassen, UV-straling en kleine beschadigingen.
Volledige Aanpasbaarheid: Van effen kleuren tot complexe patronen en afbeeldingen, alles is mogelijk om uw merkidentiteit te versterken of uw persoonlijke stijl te weerspiegelen.
Kostenbesparing: Wrappen is vaak voordeliger dan een nieuwe laklaag en bij verkoop kan de wrap eenvoudig verwijderd worden om de originele lak te onthullen.
Duurzaamheid: Hoogwaardige wraps gaan tot 7 jaar mee, afhankelijk van de blootstelling aan elementen en de zorg die eraan wordt besteed.

 

Stap 1

Compleet wassen van de auto en ontvetten van de auto.

Bij ontvangst van de auto lopen we samen rond de auto om te kijken of er beschadigingen of andere dingen die van te voren gemeld moeten worden. Daarna word de auto heel zorgvuldig gewassen en ontdaan van eventuele waxen of dergelijk.

Stap 2

Demonteren van delen die het eind resultaat mooier maken.

Nadat de auto grondig is gewassen en ontvet en gedroogd gaat deze onze wrapping ruimte in. Daar word bekeken welke delen gedemonteerd moeten worden om beste resultaat te halen. denk hier bijvoorbeeld aan spiegels, deurklinken maar soms ook lampen bumpers. Daarna word de auto nogmaals grondig ontvet en vooral langs de randen waar de afwerking zit.

Stap 3

Aanbrengen van de folie (wrap).

Als de auto wrap klaar is worden alle delen gemeten zodat we de folie op maat kunnen snijden en klaar zetten voor dit project. Dan word deel voor deel de auto geplakt en direct afgewerkt en nagelopen. Zo word heel de auto voorzien van folie soms verschillende delen verschillende kleuren afhankelijk van het design.

Stap 4

Delen terug monteren en laatste inspectie.

Als de auto volledig is gewrapt kunnen alle delen die gedemonteerd zijn weer terug gemonteerd worden. Daarna controleren we of alles nog naar behoren functioneerd. Daarna word de auto nog een laatste keer gecontroleerd en in sommige gevallen nog voorzien van coating of sealant. Daarna kunnen we de auto weer aan overhandigen.

Waarom wrapping en waarom FRST?

Wrapping is een goed betaalbaar alternatief voor spuiten van een auto met als voordeel dat het niet permanent is. Dus geschikt voor iedereen of nu gaat om privé auto of zakelijke auto of geleased een wrap kan altijd want deze is altijd spoorloos te verwijderen. Daarom is wrapping ook een goed idee als je een keer iets uitgesproken of aparts wilt. Bij FRST doen we dit al jaren en kunnen wij u helpen van het maken van ontwerp tot en met de uitvoering van dit ontwerp.

Deskundig

Deskundigheid is erg belangrijk aangezien een auto een kostbaar bezit is en niemand schade wil aan zijn auto. FRST staat reeds 15 jaar garant voor professioneel aanbrengen van wraps. 

Voordelen Wrapping:

U kunt uw auto totaal veranderen van uitstraling. Uw beschermt uw lak onder de folie deze komt weer als nieuw onder de folie uit als deze weer laat verwijderen. Dus u geeft uw auto een compleet andere look die niet permanent is en vaak voor de helft van het geld van spuiten.

Waarom FRST

Er zijn veel aanbieders om uw auto te voorzien van een wrapping, waarom zou u voor FRST kiezen? Wanneer u voor FRST kiest, kiest u voor een partij met veel ervaring waar service en kwaliteit op de eerste (FRST) komen.

✔ Altijd een passend design voor uw auto
✔ Ruim 15 jaar ervaring
✔ Deskundig en getraind personeel
✔ Werken met de beste folies 
✔ Betrouwbaar bedrijf met een hoog service niveau

Full wrap

 • Met een full wrap word de volledige buitenkant van uw auto van kleur veranderd.
 • Full wrap kan enkel aangebracht worden op gespoten carrosserie delen..
 • Als de auto dicht is is deze compleet van kleur veranderd en ziet u niets meer terug van de originele kleur.

Parts wrap

 • Bij parts wrap worden er gedeelte van uw auto gewrapt. Denk hierbij aan een dak of spiegels in zwartglans.
 • Een parts wrap kan vaak de oplossing om uw auto een persoonlijke touch te geven.
 • Hier zijn veel mogelijkheden u kunt er voor kiezen om iets glans zwart te wrappen maar ook in carbonlook of geborsteld aluminium.
Interieur
 • Het is ook mogelijk om het interieur van uw auto een persoonlijke touch te geven met folie.
 • Veel harde kunststofdelen zijn ook te voorzien van folie..
 • U kunt hier denken aan een kleur passend bij de buitenkant van uw auto maar ook carbonlook of hout word vaak gedaan..
Fullcolor
 • Bij een fullcolor wrap word de auto voorzien van een volledig geprint design.
 • Prints worden naar wens ontworpen en geprint deze prints zijn zowel in glans als mat leverbaar.
 • Fullcolor wraps neme vaak wel wat meer tijd inbeslag omdat het design overal moet aansluiten.

Veel gestelde vragen?

Wrapping is een engels word voor inpakken. In dit geval het inpakken van een auto met folie.

Een wrapping is van zichzelf niet slecht. Het kan slecht aangebracht worden hierdoor kan het resultaat teleurstellend zijn en in sommigen gevallen schade aanbrengen aan de auto. 

Wrapping kan eigenlijk altijd. Echter wanneer een auto lichte schade heeft zal dit ook door de wrap zichtbaar blijven. Denk hier bijvoorbeeld aan krassen maar soms ook diepe steenslag.

Het is het beste om uw wrap uit te laten voeren door ervaren mensen. Zij weten hoe ze met materiaal om moeten gaan, wat kan wel en niet. Een ervaren wrapper zal ook een wrap kunnen aanbrengen zonder schade aan te brengen op de auto.

Meest voorkomende schade door wrapping is snijkrassen. De folie moet hier en daar gesneden worden. Een ervaren wrapper weet waar en hoe hij moet snijden om schade te voorkomen. En schade door verwijderen en terug monteren van delen.

De duur van een wrap is afhankelijk van het formaat auto en de gekozen folie. Liefst hebben wij een auto van maandag t/m vrijdag zodat we alle tijd hebben om dit zorgvulldig te kunnen doen.

De prijs voor een wrap is erg variërend. Het ligt aan formaat auto en gekozen materiaal. Wilt enkel dak geplakt hebben of een fullcolor wrap daar zit veel verschil in. 

Een wrapping is in Nederland gewoon toegestaan wel is het raadzaam om na een wrap via de site van de RDW te melden dat de auto tijdelijk een andere kleur heeft.

×