Wilt u uw auto wrappen in Brabant? Dan moet u bij FRST zijn. Wij geven uw auto een nieuwe uitstraling. Met behulp van een uniek design transformeren we uw auto. De auto wordt hier ook nog eens beter door beschermd. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij ons terecht. Als u nieuwsgierig bent naar wat u van ons kunt verwachten, neem dan vandaag nog contact met ons op. Ook voor auto detailing Tilburg kunt u bij ons terecht.

Auto wrappen Brabant

Auto wrappen voor- en nadelen

Als u uw auto door ons laat wrappen in Brabant, wat kunt u dan van ons verwachten? Wrapping is een manier om uw auto een nieuwe look te geven. Het voordeel van wrapping ten opzichte van spuiten is dat het niet permanent is. Daardoor is het om te beginnen een stuk goedkoper. Daarnaast kan de wrap altijd nog worden verwijderd. Hierbij worden er geen sporen achtergelaten. Dit maakt wrapping geschikt voor zowel particuliere als zakelijke auto’s. Als u uw auto tijdelijk een uitgesproken uiterlijk wilt geven en uw auto wilt wrappen in Brabant, zit u bij ons goed. 

Er zijn eigenlijk geen nadelen verbonden aan wrapping. Mits u de juiste specialist inschakelt natuurlijk. Wrapping is alleen een nadeel als het slecht wordt aangebracht. Dan kan er namelijk schade ontstaan. Onze specialisten beschikken over de juiste ervaring en expertise. Daardoor bent u bij ons verzekerd van een mooi resultaat. U heeft hier zo’n 7 jaar lang plezier van. Laat uw auto dus wrappen in Brabant door onze experts.

Auto wrappen kosten

U kunt bij ons uw auto laten wrappen in Brabant voor een scherpe prijs. Wat de kosten precies zullen bedragen, hangt van de situatie af. Allereerst kan de prijs variëren afhankelijk van het materiaal dat u kiest en het formaat auto. Daarnaast kunnen we uw auto op verschillende manieren wrappen. 

Mocht u uw auto willen wrappen in Brabant, dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de full wrap. Daarbij verandert de volledige auto van kleur. Een parts wrap behoort ook tot de mogelijkheden. We wrappen dan slechts bepaalde delen van uw auto en geven deze een persoonlijke touch. Het is ook mogelijk om uw interieur te wrappen. Het gaat dan vooral om de harde kunststofdelen. Verder is een fullcolor wrap ook een optie. Dan gebruiken we een print die we naar uw wens ontwerpen. Als u uw auto laat wrappen in Brabant, informeren we u graag over de mogelijkheden.

Uw auto laten wrappen Brabant

Wanneer we uw auto wrappen in Brabant, doorlopen we een aantal stappen. We beginnen met het wassen en ontvetten van de auto. Daarna gaan we kijken of er onderdelen moeten worden gedemonteerd. Denk hierbij aan spiegels en deurklinken. Vervolgens wordt de auto wrap folie aangebracht. Vaak gebruiken we verschillende stukken folie met verschillende kleuren. Dit hangt vooral af van het gekozen ontwerp. Als de folie is aangebracht, worden de onderdelen teruggemonteerd. Ten slotte voeren we een controle uit en voorzien we de auto eventueel van een coating. Voor auto wrappen in Brabant bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij het auto wrappen in Brabant gaat ons getrainde en deskundige personeel professioneel te werk. Met auto wrappen in Brabant hebben we meer dan 15 haar ervaring. We verzorgen altijd een passend design en werken met de beste folies. Ten slotte garanderen we u als betrouwbaar bedrijf de beste service.

Auto wrappen Brabant

Auto wrappen goedkoop

Bent u van plan uw auto te laten wrappen in Brabant? Neem dan vooral contact op met FRST. Wanneer u ons uw auto laat wrappen in Brabant, bent u verzekerd van kwaliteit en de beste service. Ga vooral met onze specialisten in gesprek, want ook voor kwalitatieve chip tuning Brabant moet u bij ons zijn.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten en producten of komt u graag verder met ons in contact? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

FRST (store)
Lovense Kanaaldijk 47-4
5013 BJ Tilburg
Tel: +31 13 870 01 38
E-mail: info@frst.nl

×