Zoekt u naar een goede garage voor auto detailing in Tilburg? Voor de beste kwaliteit en service gaat u naar FRST. Wij reinigen, herstellen en beschermen uw auto. Neem direct contact met ons op als u wilt weten wat auto detailing in Tilburg voor u kan betekenen. Onze hoogwaardige diensten zijn een aanrader voor iedere autoliefhebber. Van het schoonmaken van de velgen tot aan het ontvetten van de ruiten, de mogelijkheden zijn divers. Voor hoogwaardige chip tuning Brabant zit u bij ons ook goed.

Auto detailing Tilburg

Auto wassen binnen en buiten Tilburg

Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor auto detailing in Tilburg, laat het ons vooral weten. Bij detailing wordt uw auto schoongemaakt. Zowel het interieur als het exterieur kan worden gepoetst. Zelf de motorruimte kunnen we meenemen. Daarbij wordt geen enkel detail overgeslagen. Uw auto kan nog jaren na de behandeling netjes blijven. Bovendien wordt uw auto beter beschermd tegen weersomstandigheden en UV-straling.  

Wat betreft auto detailing in Tilburg zijn er bij ons verschillende opties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen het exterieur te laten behandelen. We beschermen of herstellen dan de lak. Ook het interieur kan worden behandeld. Dan wordt uw gehele interieur gereinigd. Dit doen we onder meer door uw ruiten te ontvetten en te reinigen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw lederinterieur te laten reinigen. Leder moet goed worden verzorgd om zacht en soepel te blijven. Verder kunnen we een glascoating gebruiken om de autolak beschermen. Kortom, bij ons kunt u terecht voor complete auto detailing in Tilburg.

Autopoetsbedrijf Tilburg

Wanneer u een specialist zoekt voor auto detailing in Tilburg, bent u bij ons aan het juiste adres. De behandeling begint bij het aanleveren van uw auto. We kijken samen naar de eventuele beschadigingen aan uw auto. Ook brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we voor u aan de slag. Uw auto wordt geheel gewassen en ontvet. Dit doen we met de hand, al het vastzittende vuil wordt verwijderd. De motorruimte slaan we uiteraard niet over. Daarna wordt de auto gepolijst en voorbereid voor afwerking. Ten slotte wordt de beschermingslaag aangebracht. U heeft de keuze tussen was, sealant of glascoating. Voor de beste auto detailing in Tilburg moet u bij ons zijn.

Auto interieur reinigen prijs

Auto detailing in Tilburg kan bij ons voor een uitstekende prijs. Als u wilt weten wat de exacte prijs is, stellen we graag een offerte voor u op. De prijs is immers afhankelijk van een aantal zaken. We bepalen de prijs aan de hand van het formaat van uw auto, de staat en de behandeling waarvoor u kiest. Binnen enkele dagen kan de behandeling al klaar zijn. Vervolgens heeft u jarenlang plezier van een schone en goed beschermde auto. Uw auto maken we weer showroomwaardig. We zijn een expert op het gebied van auto detailing in Tilburg.

Auto detailing Tilburg

De beste auto detailing Tilburg

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor auto detailing in Tilburg? Dan zit u hier goed. FRST is onder meer gespecialiseerd in auto detailing in Tilburg. We beschikken over de juiste kennis en ervaring. Neem vooral contact met ons op als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Bij ons bent u verzekerd van het beste resultaat. Als garage hebben we veel ervaring met auto detailing in Tilburg. Ook als u uw auto wilt wrappen Brabant kunt u bij ons terecht. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten en producten of komt u graag verder met ons in contact? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

FRST (store)
Lovense Kanaaldijk 47-4
5013 BJ Tilburg
Tel: +31 13 870 01 38
E-mail: info@frst.nl

×