Mogelijkheden
voor uw auto?

Bodyparts

Bij FRST zijn we ruim 20 jaar geleden begonnen met het plaatsen van spoilers en bodykits. Jaren werden deze niet veel meer verkocht maar laatste jaren is dit weer helemaal terug. Of het nu gaat om een volledige bodykit of een enkele spoiler bij FRST hebben we een uitgebreid assortiment en veel ervaring. Bij FRST kunnen wij u helpen van het uitzoeken van de kit die bij u past t/m laten spuiten en monteren. Merken waar wij veel mee werken zijn Caractere, Urban en Maxtondesign maar ook van APR zijn er inmiddels carbon spoilers leverbaar.

Waarom Bodyparts en waarom FRST

Bij FRST werken enkel zeer getrainde mensen met heel veel passie voor auto’s. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op gebied van bodyparts. Elke auto word behandelt alsof het onze eigen auto is. Uw auto is bij FRST dus in perfecte handen.

Deskundig

Deskundigheid is erg belangrijk aangezien uw auto een kostbaar bezit is en het belangrijk is dat hier uiterst zorgvuldig mee om word gegaan. En dit doen wij bij FRST elke auto word behandelt alsof het onze eigen auto is van klein tot groot of supercar elke auto is in goede handen bij de specialisten van FRST.

Voordelen bodyparts

Met een andere bodykit of spoilers het mogelijk om uw auto te personaliseren en meer eigen te maken. Vaak is via de merkfabrikant niet mogelijk om andere bodyparts te bestellen dan wat standaard beschikbaar is of sportpakket. Heeft u de wens om uw auto te onderscheiden van de massa dan is dit juist mogelijk met een bodykit of spoilers.

Waarom FRST

Er zijn veel aanbieders voor bodyparts maar niet iedereen heeft de ervaring en passie als de specialisten van FRST. En bij FRST staat kwaliteit er service bovenaan.

✔ Altijd op maat voor elke auto
✔ Ruim 15 jaar ervaring
✔ Deskundig en getraind personeel
✔ Er word enkel gewerkt met de beste producten
✔ Betrouwbaar bedrijf met een hoog service niveau

Bodykit

 • Bodykit bestaat vaak uit andere bumpers of een deel van de bumper.
 • Een dakspiler of kofferspoiler of beide.
 • Voor SUV zijn er ook vaak verbreders voor de wielkasten om deze nog dikker te maken.

Spoilers

 • Het is ook mogelijk losse spoilers te laten monteren.
 • Denk hierbij aan een voorspoiler, dakspoiler, kofferspoiler en sideskirts.
 • Deze losse spoilers op maat gemaakt per model auto en accentueren vaak de originele bodylijn nog meer. Zo past het perfect bij de lijn van de auto.
 • Zij geven de auto een sportievere of soms agressieve look aan de auto.
Details
 • Het is ook mogelijk enkel kleine details aan uw auto aan te passen.
 • Gaat dan vaak om een dakspoiler, kofferspoiler en een grille of spiegelskappen.
 • Deze details zijn vaak in hoogglans zwart voor meer contrast of carbonlook en soms ook van echt carbon.
 • Uiteraard is het ook altijd mogelijk deze delen in kleur van de auto te spuiten of deels te spuiten.
Wegligging
 • Als uw auto een sportiever uiterlijk heeft willen sommige mensen ook een sportievere wegligging of lagere auto wat mooier aansluit bij de bodykit.
 • Dit kan gedaan worden doormiddel van verlagingsveren of compleet aangepast onderstel.
 • Een set andere of grotere velgen behoort ook te de mogelijkheden.
 • Ook worden er vaak nog wielspacers gemonteerd, hiermee komen de wielen verder naar buiten en worden wielkasten beter gevuld. en ziet de auto er sportiever uit.

Veel gestelde vragen?

Kunnen jullie delen ook monteren?

Ja wij kunnen ook montage voor u verzorgen. Onze werkplaats is volledig uitgerust om alle delen die u wenst te monteren.

Kunnen jullie ook delen spuiten

Wij kunnen niet zelf spuiten want wij hebben geen spuitcabine. Wel hebben we een spuiter waar we al jaren mee samenwerken en zeer tevreden zijn over de kwaliteit. Dus al spuitwerk brengen wij daar onder.

Kunnen spoilers ook verwijderd worden..

Dit is afhankelijk van de montage voorschriften. Sommige zijn weer te verwijderen maar sommige zitten gekit en dan is het niet spoorloos te verwijderen. Bumpers zijn meeste gevallen wel weer terug te wisselen.

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

Dit is afhankelijk van wat er gemonteerd moet worden. Als er gespoten moet worden hebben we de auto een dag nodig om langs de spuiter te gaan om te kleur te laten maken. Dan na spuiten is het vak 1 tot 2 dagen. Delen die gekit moeten worden moeten 24 uur  stil blijven staan om de kit te laten uitharden.

Kunnen jullie alle merken leveren?

Wij kunnen veel merken leveren maar niet alles. Wij werken enkel met merken waarvan wij weten dat de kwaliteit goed is en delen goed gekeurd zijn om de openbarenweg mee op te gaan.

Zit er garantie op?

Alle merken waar wij mee werken hebben wij goede afspraken over garantie kwa pasvorm. Past het niet zoals het hoort word het gewisseld voor een nieuw passend deel.

Monteren jullie ook zelf aangeleverde delen?

Dit doen we normaal niet omdat wij dan zelf niet in contact staan met de leverancier voor als er iets niet goed past. En wij weten dan niet hoe de kwaliteit wat wij heel belangrijk vinden.

×