De perfecte afstelling

Bij FRST is ons doel uw voertuig beter af te stellen. Wij programmeren de originele computer met verbeterde software, waardoor onder andere componenten als motor, turbo/compressor, injectiesysteem en nokkenasverstelling beter op elkaar worden afgestemd. Deze componenten gaan hierdoor efficiënter samenwerken waardoor de belasting en het verbruik van uw voertuig minder worden. Het voertuig zal soepeler en directer aanvoelen en sneller op gaspedaalbewegingen reageren. Eigenlijk zoals uw voertuig had moeten zijn. Door de verbeterde afstelling wordt er uiteindelijk meer vermogen gerealiseerd. Vaak zelfs meer dan bij tuners die als doel hebben om meer vermogen te realiseren.

Elk voertuig die wij aanbieden op onze website hebben wij langdurig getest om tot het beste resultaat te komen, deze kennis benutten wij nu om in een redelijk korte arbeidstijd tot een perfecte afstelling te komen voor uw voertuig.

Wanneer wij aan uw auto, motor of camper gaan beginnen voor het maken van de perfecte afstelling, analyseren wij eerst uw voertuig en maken wij een proefrit waarna we uw computer uitlezen en controleren op storingen. Aan de hand van deze data programmeren wij uw computer met verbeterde software, we maken voor elk voertuig opnieuw de software aan de hand van de kennis die we hebben opgedaan bij onze eerste test voertuig. Nadat uw voertuig klaar is analyseren wij opnieuw uw voertuig aan de hand van een testrit en het uitlezen van uw computer. Dit gehele proces neemt gemiddeld 2 uur in beslag.

Ervaring klanten

  • “Waarom hebben ze mijn voertuig standaard niet zo afgeleverd”
  • “Resultaat: Genieten!”
  • “Nu ook bij 140, 1 op 10”
  • “Hij werd niet alleen een stuk sneller maar ook veel soepeler en zuiniger”
  • “Top service!”

Standaard garantie

Wij geven garantie op het goed werken van de nieuwe software, gratis nieuwe software wanneer uw voertuig een update heeft gehad, gratis origineel zetten voor bijvoorbeeld verkoop van uw auto, motor of camper, dit alles zolang u de eigenaar van het voertuig blijft.

Extra garantie

Bij FRST stellen wij uw voertuig beter af, iets wat bij auto/motorfabrikanten nieuw is want zij kennen op dit moment alleen bedrijven die meer vermogen uit uw voertuig halen door met toleranties van de voertuig te spelen waardoor er een verhoogd risico ontstaat aan extra slijtage. Wij proberen het gesprek aan te gaan met fabrikanten om te zorgen dat de garantie niet vervalt maar dit zijn lange trajecten. Om deze zorg weg te nemen hebben wij een garantie plan opgesteld voor 1 of 2 jaar. Omdat wij bij FRST alles perfect willen doen nemen wij niet alleen de garantie over van de motor maar van het gehele voertuig, dat is vergelijkbaar met de fabrieksgarantie wanneer uw voertuig nieuw zou zijn. Dit garantieplan is opgesteld in samenwerking met een verzekeringspartner, deze geeft een dekking door heel Europa. Vanwege dit zeer complete garantieplan vragen wij een bijdrage, deze is afhankelijk van het termijn en type voertuig.

Bekijk hier de mogelijkheden voor uw auto en hier voor uw motor.

© FRST B.V. 2019
FRST is een merk van MIXED.Industries B.V.