Mogelijkheden
voor
uw auto?

Detailing

Welkom bij FRST, jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige auto detailing diensten. Onze deskundige vakmensen tillen de uitstraling van jouw voertuig naar een hoger niveau met een toegewijde aanpak voor reiniging, herstel en bescherming. Ontdek waarom autoliefhebbers keer op keer voor onze ongeëvenaarde service kiezen.

Stap 1

Aanleveren van de auto.

Bij ontvangst van de auto lopen we samen rond de auto om te kijken of er beschadigingen of andere dingen die van te voren gemeld moeten worden. Dan nemen we met u door wat uw wensen zijn. Als dit alles duidelijk zijn vermeld op inteken formulier kunnen wij aan de slag met uw auto.

Stap 2

Uw auto word schoongemaakt en klaar gemaakt voor behandeling.

NBij FRST worden alle auto’s eerst met de uitvoering met de hand gewassen en ontvet. Na uitvoerig wassen word de auto nog een keer gedaan met klei om alle vastzittende vuil te verwijderen. Ook de motorruimte word niet overgeslagen want ook onder de motorkap moeten een auto netjes zijn.

Stap 3

Polijsten en voorbereiden voor afwerking..

Als de auto helemaal schoon is ontdaan van alle vetten van eerder aangebrachte waxen kunnen we beginnen met polijsten. Eerst worden alle rubbers en kunststof delen afgeplakt om witte uitslag van polijstmiddel te voorkomen. Dan word de auto in meerdere stappen gepolijst om gewenste resultaat te bereiken.

Stap 4

Aanbrengen van beschermingslaag.

Als de auto volledig gepolijst is en de lak heeft geen enkel imperfectie word auto weer schoongemaakt om eventuele polijstresten te verwijderen. Als de auto weer helemaal schoon en vetvrij is kan de aan de laatste stap begonnen worden, het beschermen van de lak. Dit kan op verschillende manieren, met een wax, sealant of een quartzcoating (glascoating). Vooraf word met u besproken wat voor uw auto de beste keuze is. Als dit klaar is is uw auto mooier dan nieuw en kunt u nog vele jaren van deze behandeling genieten.

Wil je graag een offerte ontvangen?

Waarom detailing en waarom FRST

Bij FRST werken enkel zeer getrainde mensen met heel veel passie voor auto’s en detailing. Elke auto word behandelt alsof het onze eigen auto is.
Uw auto is bij FRST dus in perfecte handen.

persoonlijke aanpak

Bij FRST begrijpen we dat elk voertuig uniek is. Onze ervaren technici passen een gepersonaliseerde aanpak toe, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw auto.

persoonlijke aanpak

Bij FRST begrijpen we dat elk voertuig uniek is. Onze ervaren technici passen een gepersonaliseerde aanpak toe, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw auto.

Topkwaliteit producten

We gebruiken alleen hoogwaardige detailing producten en state-of-the-art apparatuur om een verbluffend resultaat te garanderen. Van premium waxen tot specifieke interieurreinigers, we behandelen jouw voertuig met de zorg die het verdient.

Lakcorrectie Experts:

Onze specialisten zijn bedreven in lakcorrectietechnieken om krassen, swirls en lakimperfecties te verwijderen. Het resultaat is een verbluffende, glanzende afwerking die de showroomwaardigheid herstelt.

Welke behandelingen zijn er mogelijk:

Exterieur


contact

Interieur


Contact

Leder


Contact

Glascoating


Meer informatie

Veel gestelde vragen?

Wat is een Detailing?

Detailing is het schoonmaken en poetsen van auto’s waar geen enkel detail word overgeslagen. Voor exterieur, interieur en zelfs motorruimte.

hoelang duurt een behgandeling? 

De duur van een detailing behandeling is erg afhankelijk van de staat en formaat van de auto en de gekozen behandeling maar 2/3 dagen al snel.

Is detailing het waard.

Detailing is elke euro waard. Uw auto is weer als nieuw en perfect beschermt tegen alle weersinvloeden en UV straling. Uw auto is weer jaren beschermt.

Wat kost een detailing behandeling?

De prijs van een detailingbehandeling is niet zo te zeggen. De prijs word bepaald de het formaat van de auto, staat en gekozen behandeling.

Hoelang blijft de auto netjes?

De auto kan jaren netjes blijven. Uiteraard is dit afhankelijk van de gekozen behandeling en de manier waarop u uw auto behoudt.

Wat is het verschil tussen een wax en een sealant?

Hier zit het belangrijkste verschil tussen de beide. Waxen staan bekend om het feit dat ze een warme gloed en wetlook aan de lak geven. Een sealant daarentegen staat bekend om de glazige en hardere afwerking.

Hoe moet ik mijn auto bijhouden?

Het is goed om uw auto regelmatig te wassen zodat vuil geen vat krijgt op de lak. Beste is altijd met de hand te wassen met veel water en met een goede shampoo. Vergeet nooit uwe auto goed droog te maken zodat er geen kalkrest op de lak blijven zitten.

Worden velgen ook gedaan?

De velgen van de auto worden ook altijd grondig schoongemaakt en in de meeste gevallen ook voorzien van een beschermlaag. Ook de banden woorden gedaan en behandelt dit voorkomt uitdroging en schuurtjes in het materiaal en een schone band zorgt ook voor schone uitstraling van de auto.

×