Merken

In vrijwel iedere voertuig van welk merk dan ook neemt software een zeer grote plek in. Toch is de software vaak verre van ideaal. De kans is namelijk zeer groot dat uw voertuig dezelfde software gebruikt als een andere versie van hetzelfde voertuig of zelfs een andere voertuig van hetzelfde merk. En toch is uw voertuig echt anders met andere componenten. De gebruikte software is dan ook ontwikkeld om zoveel mogelijk voertuig soepel en degelijk te laten presteren. En hoe goed dat ook is, het is nooit optimaal. Uw voertuig levert dus niet de kwaliteit en het rijplezier die het kan leveren. Wilt u meer uit uw voertuig halen, dan is het optimaliseren van motormanagement software de manier om een perfecte afstelling te realiseren van benzine- en dieselmotoren. Het herschrijven van de software zorgt voor een toename in rijcomfort van uw voertuig, meer vermogen en brandstofbesparing.

Deze vorm van optimalisatie is bij sommigen bekend onder de naam chiptuning alhoewel die term vaak verkeerd wordt toegepast. Het is dan ook niet vreemd dat chiptuning een verre van positief imago heeft. Helaas is dat ook vaak terecht. Mits goed uitgevoerd door de juiste mensen met de juiste materialen is een dergelijke performance upgrade echter het beste wat u voor uw auto kunt doen. Wij noemen het dan ook de perfecte afstelling. Want dat is precies wat wij als FRST voor uw voertuig doet, wij stellen de componenten softwarematig perfect af.

Met jarenlange ervaring en een enorme staat van dienst is FRST de specialist op het gebied van deze performance upgrades. Dat doen wij voor nagenoeg alle merken en alle type auto’s. Door maatwerk software te ontwikkelen, haalt u het beste uit uw voertuig. Wat voor merk het ook is. Wilt u meer weten wat FRST voor uw voertuig kan betekenen, klik dan op het logo van uw voertuig.

© FRST B.V. 2019
FRST is een merk van MIXED.Industries B.V.