Project: FRST Stage 3 Abarth 500/595/695 Tuning

Stage 3 ABARTH 500/595/695 Tuning.

 

We hebben in samenwerking met een aantal gerenommeerde bedrijven (onder andere Akrapovic) een tuningkit samengesteld voor de Abarth 500/595/695. We maakte gebruikt van de hardware van Akrapovic, Wagner, KW en onze eigen kennis om deze unieke ABARTH samen te stellen.

Extra power

We werken graag aan mooie en unieke auto’s en toen we de kans kregen zijn we gelijk begonnen. Het doel van de klant was meer dan 200 pk en dat is gelukt met 215pk we hadden nog een stapje verder kunnen gaan met aangepast injectoren tot ongeveer 235pk of met aangepaste engine internals tot richting de 300pk.

De belofte van FRST

FRST (spreek uit als First) laat zien waar onze klanten komen en horen, namelijk op de eerste plaats. Wij staan voor Performance, Personalize en Perfection, wat neerkomt op auto-performance (chiptuning), styling, reiniging en detailing en dit doen wij op het hoogst mogelijke niveau. Dit is mogelijk omdat wij elke klant op maat en – dus persoonlijk – benaderen.

Dankzij onze service, kwalitatief uitstekend producten en onze doorontwikkelde software, is vrijwel alles mogelijk. FRST tunings zijn verkrijgbaar via 50 dealers en via de eigen FRST store.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer info of om te kijken of uw auto geschikt is voor een chipchuning.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *