Snelheidsbegrenzer (VMAX)

toon de blokken hulp

Snelheidsbegrenzer (VMAX)

Snelheidsbegrenzer (VMAX)

Een snelheidsbegrenzer zorgt ervoor dat de maximale snelheid kunstmatig op een bepaalde snelheid wordt geplaatst terwijl het voertuig eigenlijk harder kan. Bij FRST kunt u de snelheidsbegrenzer laten verwijderen/uitschakelen.

Veel duitse sportieve auto’s zoals Mercedes-Benz, Audi, BMW en Volkswagen, zijn door middel van een gentlemen agreement vast gesteld op 250 km/u. Steeds meer auto fabrikanten buiten deze groep begrenzen de auto’s ook op 250 km/u. Bij een ECU-upgrade kunnen wij de snelheidsbegrenzer verwijderen.

Snelheidbegrenzer (VMAX) verwijderen of uitschakelen
Wij kunnen in het motormanagmentsysteem van uw auto de snelheidbegrenzer uitprogrammeren in combinatie met een ECU-upgrade. Wij halen in het motormanagement systeem de geprogrammeerde begrenzer uit de software waardoor de begrenzer komt te vervallen.

Let op! Wij bieden aanvullende opties aan bij een ECU-upgrade van uw voertuig. Niet elke aanvullende optie is mogelijk bij elk voertuig. Wij kunnen de aanvullende optie pas garanderen op het moment dat wij het voertuig in de werkplaats hebben en bezig zijn met de aanpassingen in het motormanagementsysteem.

Performance

Personalize

Perfection